Connect with us

Hír

A Seahawks még mindig érdeklődik Baker Mayfield iránt

Baker Mayfield rövid távú jövője az egyik legérdekesebb téma az edzőtáborok előtt. A Panthers állítólag továbbra is képben van, csak nem sikerült megegyezni a Brownsszal a trade kompenzációról és hogy melyik franchise mennyit álljon a garantált $18,8 milliós fizetéséből. A Seahawks a másik csapat, amely régóta opciónak számít, Josina Anderson információi szerint pedig továbbra is magas szintű az érdeklődésük Mayfield iránt, sőt állítólag hosszabbítanának is vele (bár ezt lehet csak cap indokokból).

Bob Condotta annyit fűzött hozzá ehhez a hírhez, hogy a Seahawks továbbra is csak akkor érdeklődik Mayfield iránt, ha kivágják. A jelenlegi fizetését nem akarják átvenni, így nyilván egy új szerződésről lenne szó ebben az esetben. Kérdés, hogy a Browns hajlandó-e kivágni, amivel nem spórolnának egy centet sem, mindössze a fejfájástól szabadítanák meg magukat, amit Mayfield okozhat, ha rosteren van.

A Seahawksnál jelenleg Geno Smith és Drew Lock küzd a kezdő posztért, ami nem hangzik valami jól – Mayfield legalább egy polccal jobb opciót nyújtana a csapatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!