Connect with us

Hír

Baker Mayfield kikényszerítheti a Brownstól, hogy kivágják

Nem túlzás azt mondani, hogy a Browns nehéz helyzetben van: Deshaun Watson szexuális zaklatási ügyéből egyre nagyobb botrány lesz, miközben a távozni akaró korábbi 1/1-es Baker Mayfielddel is kezdeni kellene valamit. Utóbbi ráadásul akár ki kis kényszerítheti a csapattól a kivágását, állítja az ESPN NFL-es forrásokra hivatkozva.

Mayfield engedélyt kapott a csapattól arra, hogy kihagyja a kötelező holtszezonbeli edzéseket. Állítólag a döntés közös megegyezésen alapult, de Dan Graziano információ szerint ez nem így van: a liga berkein belül sokan úgy gondolják, hogy az irányító kikényszerítheti a távozását, és ehhez mindössze némi feszültséget generálva ott kell lennie a Browns edzésein.

Logikusan nézve mindez abszolút reális forgatókönyv lenne, ráadásul már most eléggé naiv dolog a Clevelandtől arra számítani, hogy majd elcserélheti Mayfieldet a 18 millió dolláros, teljesen garantált fizetésével. Egyrészt mindenki tudja, hogy annyira elmérgesedett a viszony a felek között, hogy a korábbi 1/1-es nem fog már pályára lépni, másrészt eleve nem volt nagy érdeklődés az irányító iránt – kis túlzással csak az a kérdés, mikor lesz hivatalos Mayfield kivágása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!