Connect with us

Hír

Brady nem tagadja a dolphinsos pletyákat

A holtszezonban sok pletyka keringett arról (bővebben itt, itt és itt), hogy Tom Brady a visszavonulása után a Dolphinsba szeretett volna menni kisebbségi tulajdonosként, majd meggondolva magát a karrierjét illetően irányítóként is (és emellé Sean Payton érkezett volna edzőnek). Nos, Bradynek megvolt a lehetősége idei első sajtótájékoztatóján, hogy ezeket tagadja, azonban ezt nem tette meg.

“Rengeteget beszélgettem nagyon sok emberrel az utóbbi három vagy négy évben, hogy milyen lehetőségek várnak rám, ha befejezem a futballt. Nagyjából meg is hoztam a döntésem, hogy mit szeretnék csinálni. Maradok a futballnál. A legfontosabb dolog, hogy hol vagyok most és mit szeretnék elérni a csapattal. Elkötelezett vagyok a csapat és a szervezet iránt, nagyon jó élmény volt idejönnöm két éve. Egy hihetetlen része ez a futball kalandomnak. És nincs vége, még vannak dolgok, amiket el kell érnünk. Hosszú életem van még és sok jó dolog vár rám.”

– mondta Brady a csapat hivatalos oldala szerint. Egyértelmű kitérő válasz, ami érdekes ebben az esetben. Beismerni nyilván nem lehetne egy ilyen tervet, azonban tagadni sokkal egyszerűbb lenne (akár igaz volt, akár nem), Brady viszont ezt nem tette meg, ami tovább göngyölheti a spekulációk folyamát.

Brady szerződése a szezon végén lejár, így szabadügynök lesz. Dönthet úgy, hogy folytatja pályafutását akár a Buccaneersben, akár a Dolphinsban, akár máshol, azonban ott van a 10 éves $375 milliós szerződése a Fox első számú szakkommentátoraként is, így el is kezdheti a futball utáni életet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!