Connect with us

Hír

BREAKING: Aaron Donald a valaha volt legjobban kereső nem-irányító lett!

A Rams brutális fizetésemelést adott Aaron Donaldnak. A védő szerződésének hossza nem változik, továbbra is a 2024-es szezon végéig lesz érvényes, de 55 millió dollár ($18,3M/év) helyett 95 millió dollárt ($31,66M/év) kereshet, vagyis kapott egy 40 millió dolláros fizetésemelést (a teljes összegből 65 millió dollár garantált). Ezzel az első védő lett, aki 30+ millió dolláros szerződést kapott, illetve ő lett a valaha volt legjobban kereső nem-irányító.

Donald kapott egy 25 millió dolláros aláírási bónuszt, emellett az idei alapfizetése ($1,5M) és roster bónusza ($5M), illetve a 2023-as roster bónusza ($15M) teljesen garantált. Továbbá sérülés esetén garantált a jövő évi alapfizetése ($13,5M), illetve a 2024-es roster bónusza ($5M), ez utóbbi ráadásul 2023-ban lesz érvényes. Gyakorlatilag ez egy két éves $65 milliós szerződés, és ha Donald játszani akar még egy szezont, akkor ott $30 milliót kereshet.

Nem mintha számítana, a korábbi átalakítások miatt amúgy sem lehet vállalható keretek között elküldeni Donaldot, meg a franchise arcával amúgy sem szokás ilyet csinálni. Egyébként no trade kikötés is van a szerződésében, tehát a játékos beleegyezése nélkül nem is lehet elcserélni (nem mintha erre bármekkora esély is lenne).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!