Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC South

Az NFC South nem éppen a konferencia legerősebb csoportja, hiszen két tavalyi bottom 10-es csapat is itt található, akik szinte semmit nem erősödtek, plusz az immár Payton nélküli Saints, illetve az egyre jobban kiöregedő Buccaneers. Vagyis egyáltalán nem meglepő, hogy bőven akadnak gyenge pontok a csapatokban.

Atlanta Falcons

A leggyengébb láncszem: Irányítók

Terry Fontenot épp újjáépítési hadműveletet hajt végre Atlantában, ami miatt eléggé legatyásodott rostert kell dirigálnia Arthur Smith-nek. A folyamat lassan halad, és nem tudni, mennyi időbe fog telni, no meg hogy be tudja-e fejezni az egészet ez a páros. Pláne, hogy bár Matt Ryan már rég nem az MVP-szezonjához hasonló számokat hozott, de egy biztos pontja volt a Falcons támadójátékának. A takarításnak az irányító is áldozatául esett, és a pótlás nem éppen megnyugtató. Marcus Mariota nashville-i pályafutását a saját szemével követte végig Smith, mondhatni ismeri őt, de ez még nem garancia arra, hogy tud is a korábbi 1/2-es irányítóból olyan játékost faragni, aki meccseket nyer a csapatnak. A hawaii játékosnak a lába tud egyfajta extrát nyújtani, de nem látom a lelki szemeim előtt, hogy egy tannehilli pálfordulást láthatunk a karrierjében.

Ahogy a harmadik körben draftolt Desmond Ridder sem tűnik annak a quarterbacknek, akire nyugodt szívvel ráépíteném a jövő csapatát, de így is megvan az esélye arra, hogy akár az edzőtáborban kiszorítsa kollégáját a kezdőből. És ha egy harmadik körös, a pályára nem igazán kész újonc kiszorítja a kezdőnek szánt irányítódat, akkor nem éppen a bizakodás lenne az első reakcióm.

Miben lehet bízni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!