Connect with us

Hír

Dalton Schultz holdoutba kezd

A Cowboys pár hónapja franchise taget tett a tight end Dalton Schultzra, dedikáltan azzal a szándékkal, hogy hosszabbít a tight enddel. A támadó jóhiszeműen alá is írta a taget és eddig meg is jelent a csapat offseason programjain, de ennek ellenére nem haladtak a tárgyalások, így jelezte a csapatnak, hogy az OTA-k hátralévő részén már ne számítsanak rá, írja Tom Pelissero.

Schultz 2018-ban volt negyedik körös választott, és az első két évében csak 13 elkapás jutott neki. Az utóbbi két szezonban viszont 1423 yard és 12 TD került a neve mellé 33 meccs alatt (plusz 89 yard a rájátszásban a 49ers ellen). A piaci ára 10-12 millió dollár lehet, vagyis nem lehet azt mondani, hogy alul lenne fizetve a 10,931 milliós franchise taggel, de érthető, hogy hosszú távú garanciákat szeretne, főleg látva David Njoku szerződését.

Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy túlzásba nem viheti a holdoutolást – mivel aláírta a taget, így minden egyes kötelező program kihagyása után automatikusan pénzbüntetést kap (bár ebből túl sok azért nem lesz a július 15-i határidő előtt, ameddig tárgyalhatnak egy hosszabb távú szerződésről).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!