Connect with us

Hír

Daniel Jones ismét teljesen egészséges

Daniel Jones tavaly kihagyta a szezon utolsó hat meccsét egy nyaksérülés miatt és úgy tűnt, hogy a sérülés még annál is súlyosabb, mint ahogy előzetesen gondolták – a korábbi riportok alapján fennállt a veszélye, hogy a QB kihagyhatja a 2022-es idény egy részét is. Most viszont arról számolt be a főedző Brian Daboll, hogy Jones teljesen egészséges és pályára léphetne a héten, ha a csapatnak meccse lenne.

Jones 2019-ben 1/6-os volt, idén kezdi meg a negyedik szezonját, ami kulcsfontosságú lesz számára, a Giants ugyanis nem hívta le az ötödik éves opcióját. Jövőre tehát szabadügynök lesz, és amennyiben szeretne még kezdő pozíciót magának, idén nagyot kell villantania.

A QB eddigi karrierje során egyszer sem passzolt több yardot 3027-nél, 45 TD és 51 big time dobás mellett 29 INT-je és 60 turnovert érő játéka van, az elmúlt két évben ráadásul 21 hatpontosra 17 interception jutott. A földön 1007 yardnál és öt TD-nél tart, viszont már 36-szor hagyta el a labdát, tehát a játék ezen aspektusában sem kiemelkedő. Van hová fejlődni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!