Connect with us

Hír

Davante Adams: A Packers tényleg több pénzt ajánlott, mint a Raiders

A Packers pár hónapja franchise taget tett Davante Adamsre azzal a céllal, hogy idővel sikerül megegyezni a hosszabbításról. Az elkapó viszont végül a Raiders játékosa lett egy cserét követően, majd rögtön érkeztek is a riportok, hogy a szakítás nem a Packersön múlott. Akkor sokan szkeptikusak voltak ezzel kapcsolatban (a Packers tárgyalási stratégiáit ismerve jogosan), de most az elkapó is megerősítette, hogy nem a csapaton múlt.

“Bizonyára hallottátok a pletykákat, hogy a Green Bay többet ajánlott nekem, mint amennyiért aláírtam a Raidershöz. És igen, ez tényleg így történt. De ez nem csak erről szólt. Már nem vagyok másodéves, nem kell küzdenem azért, hogy valahol munkát találjak. A családom nagy szerepet játszott a döntésben, és mivel volt lehetőségem választani, így mellettük döntöttem – most közel lehetek hozzájuk és sokkal egyszerűbb lesz egész évben tartani velük a kapcsolatot”

– nyilatkozta Adams (via PFT).

Az elkapó kaliforniai, és ugyan Las Vegas még mindig négy órányi autózásra van mondjuk Los Angelestől (a szülővárosától pedig kétszer annyira), de ez még mindig jóval menedzselhetőbb családi szempontból, mintha az ország másik felén játszana. Emellett az 5 éves, 141,25 millió dolláros szerződése sem néz ki azért rosszul, így tényleg csak szakmai okok miatt lehet megkérdőjelezni Adams döntését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!