Connect with us

Hír

Davante Adams így hasonlította össze Derek Carrt és Aaron Rodgerst

Davante Adamsnek nem volt rossz dolga karrierje során, már ami a neki dobáló irányítókat illeti. Az egyetemen Derek Carr passzait kapta el, a profik közt pedig eddig Aaron Rodgers volt a QB-ja. Mivel Carr világi cimborája, így a holtszezonokban összejártak dobálni, úgyhogy az elkapó elég jól össze tudja hasonlítani kettejüket mostani tudásuk alapján is. Erről kérdezték Adamst a minap.

“Nehéz összehasonlítani, mintha almát akarnék a körtével. Ott van Aaron, aki a valaha volt egyik legjobb irányító a ligában. Ez olyan, mintha engem akarnánk Jerry Rice-hoz hasonlítani. Nehéz dolog lenne, hiszen még nagyon sok mindent kéne csinálnom, hogy egy lapon említhessenek minket, és ezt értem. Ahogy Derek is érti ugyanezt az ő helyzetében. Ő is szeretne a valaha volt legnagyobbak közé kerülni, de én sem hiszem, hogy már összehasonlíthatom magam Jerry Rice-szal. Azonban tehetség és képesség szinten, szerintem elég hasonlóak ők ketten.”

– mondta Adams, aki aztán kiemelte Carr karerejét és Rodgers gyors labdaelengedését. Emellett azt is hozzátette, hogy mindketten mennyire magas szinten vannak mentálisan, és olyan dolgokat vesznek észre már jó előre a védelmekben, ami teljesen meglepi az elkapót.

Meglátjuk, hogy az Adams-Carr összeköttetés a következő években mennyire segíti hozzá a két játékost, hogy a legnagyobbakkal lehessen őket egy lapon említeni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!