Connect with us

Hír

Derek Wolfe újra csípőműtéten esett át, minden bizonnyal vége a futballkarrierjének

Derek Wolfe csípőjét másodjára is meg kellett műteni, és mivel arról írt, hogy reméli, hogy egy normális élete lesz ezt követően, így nagyon úgy néz ki, hogy nem látjuk többé a futballpályákon. A védőfalember aztán megállapodott a Ravensszel egy úgynevezett “injury settlementről”, azaz a megmaradó fizetése egy részét kifizetik, de elküldik a csapattól – számolt be John Harbaugh főedző.

A Broncos 2012-es második köröse egész karrierjében egy nagyon jó futás elleni védőnek számított és időnként pass rushban is megcsillogtatta tudását. Baltimore-ba 2020-ban került egy 3 éves, 12 millió dolláros szerződéssel és jól is játszott, viszont tavaly már nem tudott pályára lépni.

A mostani helyzet azért volt bonyolult, mert Wolfe 2022-es alapfizetése sérülés esetén garantált volt, azonban a Ravensnél minden bizonnyal azzal érveltek volna, hogy a legújabb műtétje nem kapcsolódott szorosan a focihoz – Wolfe a holtszezonban még a hátán cipelt egy medvét. Így a felek egy kompromisszumos megoldásban egyeztek meg a játékos kifizetését illetően, ami valahol Wolfe 2 milliós fizetése és a 200 ezres cap felszabadítás között lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!