Connect with us

Hír

Watson legalább 66 masszőrnővel találkozott 17 hónap alatt, a Texans is asszisztált a dologhoz

Napról napra rosszabbul néz ki Deshaun Watson szexuális zaklatásos ügye. Már eleve nagy csapás volt számára, hogy két újabb pert akasztottak a nyakába, de az sem tett jót sem az ügynek, sem a játékos megítélésének, hogy az ügyvédje azt nyilatkozta: masszázs közben szexuális tevékenységet folytatni nem bűn, ahogy az sem, ha valaki valami olyasmit csinál vagy mond, ami másnak kellemetlen (pedig de, ha zaklatásról van szó). Tegnap pedig jött az újabb pofon: Jenny Vrentas (New York Times) riportja szerint volt egy 17 hónapos periódus, amikor Watson “legalább” 66 masszőrnővel találkozott.

Ám ez nem minden! Az is kiderült ugyanis, hogy a Texans asszisztált ehhez az egészhez. A csapat ugyanis hotelszobákat biztosított Watsonnak a masszázs-tevékenységeihez, emellett adtak neki titoktartási nyilatkozatos papírokat, hogy a masszőrhölgyek ezt töltsék ki.

Az irányítót jelenleg 24 nő vádolja szexuális zaklatással, és a fentiek alapján nem kizárható, hogy ez a szám nőni fog. Pláne, hogy a New York Times megszólaltatott például egy olyan nőt, aki annak ellenére nem perelte be Watsont, hogy a QB a masszázs során folyamatosan szexuális aktusra és orális szexre akarta rávenni őt.

Az NFL egyelőre nem kommentálta ezeket a híreket, Watson meg mindössze egy dalszövegrészlettel reagált a Times cikkére:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!