Connect with us

Hír

DK Metcalf is holdoutba kezdett, nincs ott a Seahawks kötelező edzésein

DK Metcalf ott volt a Seahawks önkéntes edzésein, ezért is számít meglepetésnek, hogy a kötelező minitáborban nem jelent meg, így gyakorlatilag holdoutba kezdett – írja Ian Rapoport. Metcalf egyébként egy lábsérüléssel bajlódik, azonban nem engedélyezett távollétről van szó az esetében.

Azért is furcsa a holdout, mivel ezzel biztosan pénzbírságot kap az elkapó, a három nap kihagyásáért összesen körülbelül 90 ezer dollárt. Manapság ezeket nem is engedheti el a csapat, így “trendibb” a hold-in, azaz hogy ugyan megjelenik a játékos a táborban, de nem vesz részt az edzéseken.

Metcalf értelemszerűen új szerződést szeretne, és mind ő, mind a csapat bizakodónak hangzott az utóbbi időben, hogy ez össze fog jönni. A jelek szerint viszont a negyedéves elkapó szeretné felgyorsítani kicsit ezt a folyamatot. Nem Metcalf egyébként az egyetlen negyedéves WR, aki új szerződést szeretne, hiszen hasonló cipőben jár Deebo Samuel és Terry McLaurin is.

Három szezon alatt a most 24 éves Metcalf 3170 yardot és 29 TD-t szállított. Idén kicsit kevesebb mint $4 milliót keresne jelenlegi szerződésén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!