Connect with us

Playbook

Hogyan változik a 49ers támadósora idén, és mit várhatunk Trey Lance-től?

A 49ers elveszi a stafétát a két egészséges szezonjában Super Bowlig és konferenciadöntőig jutó, ám láthatóan limitált Jimmy Garoppolótól és odaadja azt a másodéves, rendkívül tapasztalatlan, ám nagy potenciállal rendelkező Trey Lance kezébe. A váltás már csak azért is érdekes, mert keresve is nehezen találnánk két ennyire eltérő stílusú irányítót a ligában. Adódik tehát a kérdés: hogyan változik majd meg a 49ers támadósora és mit várhatunk Trey Lance-től? 

Előbbi kérdésre válaszolva statisztikákkal kiegészítve megmutatjuk, hogyan és miben különbözik a két irányító játékstílusa, utóbbival kapcsolatban pedig kielemezzük videós formában Lance legutóbbi kezdő meccsét a 17. fordulóból. 

Hogyan változik a 49ers támadósora az irányítócserével?

A legegyszerűbb úgy szemléltetni a két irányító stílusa közti különbséget, ha megnézzük, hová passzolnak a pályán. A PFF-nek van erre egy szuper hőtérképe, ami lenyűgöző különbséget mutat kettejük közt, kis túlzással inverzei egymásnak a 49ers irányítói:

Mit várhatunk Trey Lance-től? 

Ez teszi olyan érdekessé ezt az átállást, hiszen gyakorlatilag nincs átfedés a két QB játékában. Ugyan hivatalosan mindketten irányítók, de kis túlzással mintha más sportot űznének.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!