Connect with us

Hír

Hunter Renfrow után Darren Waller és Denzel Perryman is új szerződést kaphat

A Raiders a héten hosszabbított a kiváló slot elkapó Hunter Renfrow-val, de Jeremy Fowler szerint itt nem áll meg a csapat. Az elit tight end Darren Waller és a tavaly Pro Bowler linebacker Denzel Perryman is új szerződést kaphat.

Az elmúlt három évben 43 meccsen 3006 yardot és 14 TD-t szerző Darren Waller a következő két évben csak 14 millió dollárt keresne minden bónusszal együtt, ráadásul már nincs garantált tartalom a szerződésében. Maga a támadó is jelezte, hogy ez így nem nagyon jó, pláne David Njoku 14+ milliós szerződését látva – ha rekordfizetést nem is kap, egy 12 millió dolláros új fizetés mindenképp kinézne.

Ami Perrymant illeti: a Chargers korábbi második körös linebackere tavaly került a Raidershöz és elképesztően látványos szezont produkált: 15 meccsen 154 szerelése volt és Pro Bowler lett. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy jól is játszott – coverage-ben nagyon gyenge, öt TD-t engedett és 117,3-as passer ratinget engedett INT nélkül –, egy korrekt futás elleni LB-ről van szó. Ezzel együtt ő is megérdemelne egy fizetésemelést, ugyanis csak 1,72 millió dollárt kereshet idén, miközben 6-8 milliót is kaphatna a piacon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!