Connect with us

Minden ami NFL

Irányító polcok – ki hova kerül?

Az irányítók rangsorolása mindig megosztó téma, hiszen ahány szakértő, ahány szurkoló, annyi sorrendet láttunk már. Hasonlóan érdekes lehet azonban különböző kategóriákba sorolni a QB-kat. Ezt tettük meg mi is, és ha azt hinnénk, itt nagyobb lesz az egyetértés közöttünk, akkor bizony tévednénk. Íme tehát az FK! szerkesztői által összeállított irányító polcok a megkérdőjelezhetetlen elittől a Dalton-skálán át a “senki sem érti miért vannak még itt”-ig. 

*A cikk a támogatóink kérése és szavazata alapján készült. Ha Te is szeretnél beleszólni, milyen tartalmak kerüljenek ki az oldalra, legyél a 10 dolláros támogatónk a Patreonon. Ezzel egyébként részt vehetsz a havi flag focinkon és beszélgethetsz velünk és a többi támogatóval a Discord szerverünkön.*

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!