Connect with us

Hír

Jack Del Rio nagy pénzbírságot kapott a megosztó kommentjei miatt

A Washington Commanders védőkoordinátora, Jack Del Rio nem épp a leginkább politikailag korrekt edző a ligában, és ezt több ízben is bebizonyította már a kommentjeivel. Most újra kereszttűzbe került, miután kinyilvánította álláspontját.

Del Rio összehasonlította a George Floyd halála utáni tüntetéseket és a Donald Trump vereségével záródó választások utáni Kapitólium megtámadását. Ő úgy látja, hogy előbbi borzasztó volt és senki nem csinál nagy ügyet a rongálásokból, míg utóbbi csak egy kis perpatvar volt állítása szerint, és mindenki hatalmas ügyet csinált belőle.

Az állítás első részével még csak nem is lenne probléma, a második viszont sokaknál kiverte a biztosítékot és többen az állásáért kiáltottak. Ez végül nem történt meg, azonban Rob Rivera főedző egy elég komoly 100 ezer dolláros pénzbírságot akasztott a nyakába, amit egyébként a Capitol Police Memorial Fund számára adományozott.

A korábbi Jaguars és Raiders főedző Del Rio, aki két éve a Commanders védőkoordinátora, később bocsánatot kért a megnyilvánulásáért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!