Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolónak megmondta a 49ers, hogy nem kell edzésre jönnie

Továbbra is Jimmy Garoppolo helyzete az egyik leginkább felkapott téma NFL-es körökben, szinte mindenki arra vár, hogy vagy kivágja, vagy elcserélje őt a 49ers, megspórolva ezzel 25,55 millió dollárt. Ezek közül egyik sem történt meg a hosszú hétvége alatt, ugyanakkor kiderült, hogy a csapat megmondta az irányítónak, hogy nyugodtan hagyja ki a kötelező minitábort.

Garoppolo válla ugyan sérült, így minden bizonnyal nem is tudna tevékeny részt vállalni az edzéseken, ettől függetlenül a rehabilitáció alatt álló játékosoknak is meg kellene jelenniük a kötelező holtszezonbeli programokon, hogy az orvosok ellenőrizhessék a gyógyulás ütemét – kivéve, ha engedélyt kapnak a távollétre, és Tom Pelissero információ szerint ez is történt.

Feltehetően ennek az az oka, hogy a csapatnál nem akarnak semmilyen öltözői feszültséget és teljes egészében Trey Lance-re akarnak fókuszálni. Sőt, jó eséllyel akkor is így döntött volna a csapat, ha Garoppolo egészséges, nehogy véletlenül megsérüljön (a vállműtétje már így is megkavarta a dolgokat).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!