Connect with us

Hír

Kedden kezdődik Watson meghallgatása, az NFL határozatlan idejű eltiltást szeretne

Deshaun Watson kedden áll először az NFL, az NFLPA és az általuk közösen kinevezett döntőbíró, Sue L. Robinson elé – írja Adam Schefter. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy közeledünk az első ítélethez, ami állítólag akár egy héten belül is megszülethet, de akár az edzőtábor kezdetéig is elhúzódhat – eddig viszont minden fél szeretné, ha döntés születne az eltiltás ügyében. Ezután még persze Watsonnak lehetősége lesz fellebbezni, ami kapcsán viszont már Roger Goodell kommisszár hoz döntést.

Az NFL értelemszerűen hosszú eltiltás mellett érvel majd, míg az NFLPA ezt minél jobban szeretné majd lecsökkenteni. A Wall Street Journal információi szerint a liga határozatlan eltiltást szeretne kiharcolni, hogy ha újabb perek érkeznek Watson ellen, akkor ne legyen kötött határidejű az eltiltás. Ha ez nem jön össze, akkor viszont az egy éves eltiltás lenne a minimum, amit az NFL szeretne. A liga öt nő perére fog fókuszálni, ahol üzenetváltásokkal és más bizonyítékokkal szerintük objektívan megállapítható egy káros viselkedési minta Watsonnál.

Az NFLPA természetesen köteles védeni Watsont (és a szakszervezet minden tagját), az egyik pontjuk az irányító védelmében az lesz a PFT információi szerint, hogy amikor bizonyos tulajdonosok (Daniel Snyder, Robert Kraft, Jerry Jones) vétettek a magatartásai szabályzat ellen, akkor közel sem volt ekkora mértékű fegyelmezés, sőt leginkább semmilyen sem volt.

13 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
2 years ago

Ha csak egy évet kap akkor el kell fogadni, mert ha fellebbez akkor megkapja a határozatlan idejűt.

Zoard
Zoard
2 years ago

nem értem ezt a határozatlan időt.
X időszak alatt vannak fizikai korlátai /nap v hét a lompos kicsapásának asztalra.
Szorozzák be annyival (hol állna meg 200-nál?) és osszák el aTeaxans által szervezett /bevalott masszázsnő mennyiséggel, azt számolják ki hogy ahhoz mennyi büntetés járna és mondják hogy max X évre tiltanák el..ez így gáz az NFL részéről is

Pamela
Pamela
2 years ago

Меztelen képеim itt ❤️ rebrand.ly/of1b0g6

bjeela
bjeela
2 years ago

Mi itt a megleptés, kedves NFLPA? Az NFL mindig is legalább annyira képmutató volt, mint egy pedofil pap. Amit szabad Jupiternek… És különben is, örűjjön, hogy nem kapott korbácsot a koszos nigger. Há mit képzel az ilyen?

Sándor Bódi
Sándor Bódi
2 years ago

Mondjuk mi köze ehhez Kraft kalandjának egy örömlánnyal, aki ki lett fizetve. Nem volt erőszak simán egy szolgáltatás igénybevétele.

ahanem
ahanem
Reply to  Sándor Bódi
2 years ago

Ja mondjuk egy olyan államban, ahol ez törvényileg nem megengedett.

bjeela
bjeela
Reply to  Sándor Bódi
2 years ago

Eröszak itt sem volt, csak kicsapta a lompost és közölte, hogy cidázza le, vagymi. Ami pedig a szolgáltatás igénybevételét illeti ezügyben tudtomal nem minden államban azonosak a büntetési tételek illetve az örömlányok szolgáltatásainak igénybevétele is néhol büntetendő.

ThySoul
ThySoul
2 years ago

“az egyik pontjuk az irányító védelmében az lesz a PFT információi szerint, hogy amikor bizonyos tulajdonosok (Daniel Snyder, Robert Kraft, Jerry Jones) vétettek a magatartásai szabályzat ellen, akkor közel sem volt ekkora mértékű fegyelmezés, sőt leginkább semmilyen sem volt.”

Mondjuk erre nem az a megoldás, hogy akkor Mr. Happy Finish se kapjon semmit

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
2 years ago

Én sem egészen értem ezt az érvelést. :D
Ha csak ennyit tud felhozni védekezésként az NFLPA, akkor ennél talán még az is jobb lenne, ha nem csinálnak semmit.

pritek
pritek
Reply to  Fetyke
2 years ago

Ha nem is precedens erteku perek ezek, de gyakorlatkent, vagy mi a tokomnek hivjak hivatkozhatnak rajuk.
Ettol meg helyes persze nem lesz es orulnek ha elmeszelnek a kis mocskot, de az se jo, hogy ha bizonyitani tudjak, hogy hasonlo szinten rossz hiret keltik a liganak es megis sokkal kevesebbel/semmivel megusszak.

Fetyke
Fetyke
Reply to  pritek
2 years ago

Azért álljunk csak meg egy Pajkaszegi szóra!
Abból, hogy az említett tulajok korábban elkövettek valamit, amiért nem kaptak büntetést, nagyon nehezen vezethető ám le, hogy most Watsonnak sem jár(na). Már csak azért is, mert az egész ott sántít, hogy a megemlített Snydert például pont mindentől is eltiltották. persze ha neki és a Brownsnak megfelel, hogy Deshaun helyett is az asszony dobálgat majd, akkor végül is akár jó is lehet a példa.
Hasonló szintről pedig szó sincsen. Senkit nem pereltek be több tucatnyian munkahelyi szexuális zaklatás miatt. Itt bizony valóban nincs kis vétség, meg nagy bűn. Gondoljon csak bele Watson abba, hogy mit szólna ahhoz, ha az edző azt mondaná neki, hogy Deshaun akkor játszhatsz, ha leszopsz, különben eltiltalak?
És egyébként, az hogy korábban mi volt az egy dolog. Az NFL simán mondhatja, hogy megváltozott a társadalmi értékrend és most már sokkal súlyosabbak ezek a tettek. Stb…
Szóval akárhonnan nézem, ez egy kurva gyenge védekezés. Ennél még az is jobb, ha “feltartott” kezekkel mennek oda.

pritek
pritek
Reply to  Fetyke
2 years ago

Eloszor is Watsonnak nem kell belegondolnia semmibe, az ugyvedeknek kell dolgozniuk.
Masodszor is siman elkezdhetik pengetni a gazdag feher tulaj, (nem annyira) szegeny fekete jatekos kozti kulonbseg hurjait. Amit most ki tudja mennyire szeretnenek ilyen floresi idokben.
Es ne felejtsuk el harmad sorban, hogy itt a liga sajat iteloszekerol beszelunk, nem hagyomanyos birosagrol akiket a torvenyek jobban kotnek/vedenek. Ezeket lehet ekezni napestig es anyagi karuk szarmazhat belole (legalabbis gondolom a liga jo hiret is dollarban merik).
Aztan meg az is lehet, hogy csak bedobtak a koztudatba es betoltak all inre a faji kartyat, hogy hatha beszarnak.

juhaszvik
juhaszvik
2 years ago

Nem tudom, hogy a döntéshozók fejében most mi járhat. Gondolom az NFLPA számára ez az egész ügy inkább arcvesztés, hiszen csak muszájból kell beállniuk a srác mögé, nem fognak komolyabb ráfordítást (politikai tőkét) rááldozni, hogy kiharcoljanak neki sokkal enyhébb büntetést. Watsont és az ügyvédeit leszámítva senki nem fog hőbörögni, ha durván elkaszálják. Mégis úgy érzem, hogy valami miatt az NFL enyhülni fog. Mindig vannak dolgok, amikre nem látunk rá, gyanítom most is ez lesz.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x