Connect with us

Hír

Larry Ogunjobi a Steelersbe került, ez lesz a harmadik csapata az AFC North-ban

Larry Ogunjobi nevéhez idén az a sztori fűződött, hogy megállapodott a Bearsszel egy vaskos szerződésről, amit a legtöbben erős túlfizetésnek gondoltak, majd Chicagóban nem ment át az orvosi felmérőn, így mégsem teljesült az üzlet. A védőfalember pedig a tegnapi napig szabadügynök maradt, most viszont a Steelers igazolta le egy személyes látogatást követően egy évre – ezt a csapat is hivatalosan megerősítette.

Ez lesz Ogunjobi harmadik csapata az AFC North-ban, hiszen a Browns draftolta 2017-ben a harmadik körben, majd onnan négy év után a Bengalshoz szerződött egy idényre, most pedig hasonlóan tesz, csak Pittsburghben – a sormintát nézve jövőre a Ravens jön. A Steelersnél a Stephon Tuitt visszavonulása okozta űrt próbálhatja majd betölteni, habár elődje szintjének közelébe sem ér igazából.

További érdekesség, hogy Ogunjobi részt vállalt a hírhedt Myles Garrett – Mason Rudolph incidensből, ugyanis miután Garrett egy állítólagos rasszista beszólás hatására sisakkal fejen ütötte a Steelers irányítóját, Ogunjobi még el is lökte Rudolphot. Most csapattársak lesznek Pittsburghben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!