Connect with us

Hír

Már csak Kenny Pickett nem írt alá az idei első körösök közül

Több forrás is beszámolt arról, hogy a Patriots is szerződtette első körös játékosát, a guard Cole Strange-et, ez pedig azt jelenti, hogy Kenny Pickett az egyetlen idei első körös, aki még nem írt alá újonc szerződését. Az összes idei draftoltat tekintve egyébként 32-en vannak Pickett mellett, akik még nem írtak alá hivatalosan, legtöbbjük negyedik körös.

Pickett egy négy éves, teljesen garantált $14 milliós szerződést fog aláírni a megszokott ötödik éves opcióval. Nagy mozgástere nincs a játékosnak és a csapatnak a tárgyalásoknál, hiszen szoros keretek közé vannak szorítva az újonc szerződések a Kollektív Szerződés által, leginkább azon mehet a vita, hogy a csapat mikor fizessen ki bizonyos összegeket. A Steelers ebben hagyományosan nem szokott engedni, meglátjuk első körös irányítóként Pickett ki tud-e harcolni kicsit kedvezőbb konstrukciót.

A Steelers szurkolóinak persze nem kell aggódnia, tető alá fogják hozni ezt a szerződést, és igazából van még kényelmesen egy hónapjuk az edzőtábor előtt.

Pickett egyelőre Mitch Trubisky és Mason Rudolph mögött csak a harmadik csapattal edzett az OTA-k és a minitábor alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!