Connect with us

Hír

Marcedes Lewis megdöntené Jason Witten és Tony Gonzalez rekordját

Marcedes Lewis soha nem volt egy elit tight end, de mindig képes volt annyira hasznos lenni, hogy alkalmazzák. Az idei lesz már a 17. szezonja az NFL-ben, ami egészen elképesztő, és ha tovább tudja tartani a szintet, akkor rekordot dönthet.

“Az a célom, hogy én legyek a leghosszabb NFL-karrierrel rendelkező tight end a történelemben. Idén beállítom a rekordot és nagyszerű lenne, ha jövőre csúcstartóvá válnék”

– nyilatkozta a 38 éves támadó (via PFT).

Az NFL történetében eddig mindössze két tight end, a legendás Tony Gonzalez és Jason Witten húzott le 17 szezont, ám nekik ennyi elég is volt. Lewis viszont nem akar itt megállni, de nem lesz egyszerű dolga: a rekorddöntéshez az kell, hogy jövőre valaki szerződést ajánljon az akkor már 39 éves támadónak, a jelenlegi ugyanis a 2022-es idény végén lejár.

Lewis a 2006-os drafton került a ligába, a Jaguars 1/28-as pickje volt. Egészen a 2017-es szezonig Jacksonville-ben játszott, majd a Packershöz igazolt és jelenleg is a Green Bay játékosa. Hosszú karrierje alatt 426 elkapásból 5018 yard és 37 TD került a neve mellé, tavaly 17 meccsen 23 elkapásból 214 yardot gyűjtött.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!