Connect with us

Hír

Miles Sanders szerint az Eagles egy all-star csapatra hasonlít

Akik régebb óta követik az NFL-t még emlékezhetnek a 2011-es Eaglesre, amit a csereirányító Vince Young Dream Teamre, azaz Álomcsapatra keresztelt el. És ami egyáltalán nem tudott felnőni a várakozásokhoz, hiszen 8-8-cal zárta a szezont. A jelenlegi csapat egyik játékosa, a kezdő futó Miles Sanders most hasonló jelzővel illette a gárdát.

“Ó, ember. Úgy érezzük, mintha egy all-star csapatban lennénk. Nem fogok hazudni, megállíthatatlannak érezzük magunkat. Nagyon jók a vibe-ok, ahogy mindig, Nick Sirianni nagyon jó munkát végez ilyen tekintetben, jó a hangulat, jó a kémia.”

– mondta Sanders a CBS Sportsnak.

Az Eagles tavaly is bejutott a rájátszásba, habár ebben közrejátszott a könnyű sorsolás is. Idén azonban még tovább erősödött a keret, a támadókhoz érkezett a sztárelkapó AJ Brown, a védőkhöz nagy pénzért a passzsiettető Haason Reddick, a cornerback James Bradberry, a draftról pedig a védőfalember Jordan Davis és a linebacker Nakobe Dean.

A rájátszás most is reális cél a csapat számára, azonban ahhoz, hogy ott is tudjanak meccseket nyerni, mindenképp Jalen Hurts nagyobb fejlődésére lenne szükség.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!