Connect with us

Hír

Nem valószínű, hogy Jimmy Garoppolót el tudja cserélni a 49ers

Jimmy Garoppolo felmentést kapott a kötelező edzéseken való részvétel alól és a 49ers főedzője, Kyle Shanahan többször is kijelentette, hogy dolgoznak az irányító elcserélésén. Ugyanakkor a sérülésből lábadozó támadó és a 25 millió dolláros fizetése iránt nem nagy a kereslet és az NFL-es ügyvezetők úgy hiszik, hogy Garoppolót végül egyszerűen kivágja a csapat (via ESPN).

Garoppolo fizetése jelenleg csak Brownsnak és a Panthersnek férne bele – mindkét csapatnak van elég baja az irányítóival, és bár utóbbinál előrelépést jelentene, de a Carolina eddig sem nagyon érdeklődött a 49ers QB-ja iránt. Persze bármikor lesérülhet valahol egy kezdő, de mivel a GM-ek pontosan tudják, hogy a San Francisco szabadulna Garoppolótól, így sok okuk nincs a licitálásra (pláne, hogy eddig sem tolongtak az irányítóért).

A 49ersnél persze váltig állítják, hogy nem fogják kivágni Garoppolót, azonban a szezon kezdetének közeledtével egyre sürgetőbb lesz, hogy szabaduljanak tőle, amennyiben nem akarják neki kifizetni a közel másfél milliós meccspénzét úgy, hogy csak a padot koptatja. A legkésőbbi időpont, amíg várhatnak, az a novemberi trade határidő. Illetve még egy opció, hogy nem vágják ki és arra játszanak, hogy kapnak egy 3., legfeljebb 4. körös kompenzációs picket 2024-ben, ha Jimmy G jövőre eligazol – azonban ez egyáltalán nem biztos, hogy megér 25 millió dollárt.

Lesz még idén izgalom QB-fronton, pláne ha Baker Mayfield és Garoppolo egyszerre kerül ki a piacra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!