Connect with us

Hír

A Giants elküldheti Darius Slaytont

A Giantsnek az OTC információ alapján 6 millió dollárnyi cap space áll a rendelkezésére, de a menedzsment nem elégedett a helyzettel, további összegeket szeretne felszabadítani. A The Star-Ledger riportja alapján ennek lehet az áldozata az elkapó Darius Slayton.

Slayton 2019-ben ötödik körös pick volt, de ennek ellenére nagyon ígéretesen kezdődött a karrierje. Újoncként 48 elkapásból 740 yardot és nyolc TD-t szerzett, és bár másodévesként némileg visszaesett a teljesítménye (sok volt a dropja és csak 81,5-es passer ratinggel vették célba), de azért 50 elkapásból 751 yard és három TD így is összejött. Minimum egy potens harmadik számú elkapónak tűnt, de tavaly teljesen bezuhant a játéka, minden ötödik labdáját elejtette és csak 339 yard és két TD került a neve mellé.

Tény, hogy nem volt egyszerű dolga, az egész offense szenvedett, de a formahanyatlása az idei holtszezonban is kitartott: rengeteget dropolt az edzéseken és csak minimális szerepet kapott az első csapattal. Ehhez képest 2,54 millió dollárt lehetne spórolni a kivágásán, így abszolút benne van a pakliban, hogy nem éri meg a végső keretszűkítést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!