Connect with us

Hír

Robby Anderson tíz hónapja hosszabbított, most mégis a visszavonuláson gondolkozik

Robby Anderson megelégelhette a Panthers irányítóhelyzetét, a 29 éves elkapó ugyanis arról írt a Twitteren, hogy a visszavonulást fontolgatja (a tweetet azóta törölte). Mindez elsősorban nem azért meglepő, mert egy egész jó és fiatal elkapóról van szó, hanem azért, mert tavaly szeptemberben hosszabbított a 2023-as idény végéig 29,5 millió dollárért, amiből 20,5 millió teljesen garantált.

Anderson 2016-ban került a ligába draftolatlanként. Már újoncként 587 yardot és két TD-t szerzett a Jetsben, másodévesként 941 yardot és hét TD-t gyűjtött, a következő két évben pedig 750+ yardot és öt TD-t átlagolt. Ezek után kikerült a piacra, majd elfogadta a Panthers 2 éves, 20 millió dolláros ajánlatát és első szezonjában rögtön át is lépte az 1000 yardos határt (1096).

Ezt követte a már említett újabb szerződés, bár a fizetésemelést egy pocsék szezonnal (50,5 százalékos elkapási arány és 519 yard) tudta csak meghálálni. A Panthers viszont ennek ellenére vele tervezett, át is alakította az idei fizetését aláírási bónusszá, ami miatt extrán drága lenne a visszavonulás. Az eredeti aláírási bónuszaival együtt ugyanis 19,438 millió dollárt kapott meg kvázi előlegbe, és ezt az összeget vissza kellene fizetnie, ha nem folytatja a pályafutását. Sokkal valószínűbb, hogy ez csak egy jelzés volt, hogy távozni szeretne a csapattól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!