Connect with us

Hír

Russell Wilson 250 milliós szerződést kérhet a Broncostól

A Broncosnál a legfontosabb történés ebben az időszakban, hogy folyik a tulajdonoskeresés, már a második körös ajánlatoknál tartanak. Bárki is veszi meg a csapatot, arra fel kell készülnie, hogy újabb nagy – habár a vételárhoz képest eltörpülő – összeget kell kifizetnie Russell Wilsonnak, a denveriek új irányítójának.

A csapat leginkább bennfentes riportere, Mike Klis szerint várhatóan 5 évre $250 millió lesz az irányár a 33 éves QB oldaláról. Ez azért is tűnik reálisnak, mert korábban Mike Sando (TheAthletic) is arról számolt be, hogy Wilson ennyit kért volna a Seahawkstól, amely nagyrészt azért cserélte el az irányítót, mert ennyit nem akart neki kifizetni.

Wilson egyébként a 2019-ben aláírt $140 milliós szerződése utolsó előtti évébe lépett, szóval legkésőbb jövőre hosszabbítani kell vele, de jó esély lehet arra, hogy ez már idén megtörténik. George Paton general manager is elmondta tavasszal, hogy hamarosan elkezdenek erről beszélni, hiszen azért cseréltek érte, hogy hosszú távon Denverben tartsák.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!