Connect with us

Hír

Shaq Mason nagyon örül, hogy ismét Bradyvel játszhat

A Buccaneers az idei holtszezonban elvesztette az elit guard Ali Marpetet, aki visszavonult, azonban nem tétlenkedett sokáig a csapat és a holtszezon egyik legfurcsább cseréjét hajtotta végre, amikor mindössze egy ötödik körös pickért cserébe megszerezte Shaq Masont a Patriotstól. New England-i részéről érthetetlen volt, miért engedték el ilyen olcsón a kiváló támadófalembert, Tampában viszont ennek csak örültek és megoldották a guard-problémájukat.

Magát Masont is sokkolta a csere saját elmondása szerint, de egyáltalán nem haragszik emiatt a Patriotsra, főleg hogy újra Tom Bradyvel játszhat együtt, ami “a világot jelenti” számára.

“Az első öt szezonomban bele játszottam és szuper, hogy egy ismerős arc lesz mögöttem. Mindenkitől a legjobbját követeli és te is tudod, hogy mit várhatsz tőle nap mint nap. Nem is kívánhatnék jobb srácot magam köré.”

– mondta Mason a SiriusXM NFL Radio műsorában.

Mason és Brady két Super Bowlt nyertek közösen (LI és LIII). A 2015-ös negyedik körös guard eddig 98 meccsen volt kezdő karrierje során és gyakorlatilag második idénye óta a legjobbak közt emlegethetjük a nevét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!