Connect with us

Hír

Tyreek Hill: Pontosságban Tuát választanám Mahomes helyett

Tyreek Hill új podcastjének első epizódja érdekesre sikerült, hiszen egyrészt beszélt a Chiefsszel való szakításról, másrészt pedig korábbi és jelenlegi irányítójáról is.

“Volt már lehetőségem Tuával dobálni, és ő a király. És ezt nem csak azért mondom, mert ő az irányítóm és több célbavételt szeretnék, tényleg nagyon jó. Nagyon jó karja van és pontos. Jó mély labdákat dob, és végigmegy az olvasásain, annak ellenére amit a Twitteren mondanak róla.”


Műsorvezető-társa aztán megkérdezte, hogy kinek erősebb a karja, Tuának vagy Mahomesnak.

“Nyilván itt Mahomest kell mondanom a legerősebb kar kérdésben, azonban pontosságban egyértelműen Tuát választom.”

Arra a kérdésre pedig, hogy a mély labdákat szereti inkább vagy a pontos rövidebb játékokat, amikből ő hozhat ki több yardot, utóbbit választotta – inkább megkapná tűpontosan, majd végignyargalna a pályán 70 yardot, mint a Bills ellen. Csak találják meg, ő majd kihozza belőle a maximumot.

Hill belement abba is, hogy 2019-ben mikor sérülés miatt nem Mahomes irányított egy meccsen, hanem Matt Moore, akkor is 140 yardot és egy TD-t szerzett. Szereti Moore-t meg minden, de elmondása szerint Tua tízszer olyan jó, mint Moore.

A szezon egyik legérdekesebb kérdése, hogy mire lesz képes Hill a Dolphinsnál, tud-e fejlődni Tua, és hogy a Chiefs mire megy Hill nélkül. Kíváncsian várjuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!