Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team ’22 – AFC North

Hogyan nézne ki egy 53 fős álomkeret egy teljes divízió játékosait összegyúrva úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Erre próbálunk választ adni legújabb sorozatunkban! 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megpróbálkozunk azzal, hogy minden divízióra összerakunk egy álomcsapatot a lehető legvalóságosabban. Azaz egyrészt 53 fős a keret, másrészt számít a fizetési plafon, tehát be kell férnünk a 208,2 millió dolláros sapkába (az idei cap hitek számítanak), illetve harmadrészt a draftra is figyelni kell, azaz az utóbbi négy évből minden egyes körből kell egy-egy játékost (tehát összesen 28-at) választanunk azok közül, akiket a divízióba drafoltak (és még mindig az eredeti csapatuknál vannak).

Irányítók (2) – $10,765,037

  • Joe Burrow, Bengals (2020/1.) – $9,870,037
  • Tyler Huntley, Ravens (vet.) – $895,000

Viszonylag egyértelmű volt a kezdő irányító kiléte a csoportban. Ugyan Lamar Jackson és Deshaun Watson is szóba jöhetett volna, hiszen mindketten játszottak már karrierjük egyes pontján top5-ös szinten. Azonban Jackson esetében ehhez egy elég speciális gameplan kell, míg Watson ügyei és az egy éves kihagyása miatt került végül a tavaly a Super Bowlig menetelő másodéves Burrow mögé. Bár tavaly remek évet produkált a Bengals irányítója, ha a másik két veterán legjobbját nézzük, akkor lehet, hogy a 2021-es Burrow előtt vannak, azonban a karrierívet is nézve jelen pillanatban Joe további fejlődése és még jobbá válása a legreálisabb forgatókönyv. Cserének pénzügyi okokból is a Ravensből érkezett Huntley, aki minőségben is egy remek második számú opció, ezt bizonyította is, amikor be kellett ugrania Jackson helyére.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!