Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team ’22 – NFC East

Hogyan nézne ki egy 53 fős álomkeret egy teljes divízió játékosait összegyúrva úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Erre próbálunk választ adni legújabb sorozatunkban! 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megpróbálkozunk azzal, hogy minden divízióra összerakunk egy álomcsapatot a lehető legvalóságosabban. Azaz egyrészt 53 fős a keret, másrészt számít a fizetési plafon, tehát be kell férnünk a 208,2 millió dolláros sapkába (az idei cap hitek számítanak), illetve harmadrészt a draftra is figyelni kell, azaz az utóbbi négy évből minden egyes körből kell egy-egy játékost (tehát összesen 28-at) választanunk azok közül, akiket a divízióba drafoltak (és még mindig az eredeti csapatuknál vannak).

Irányítók (3) – $23,065,400

  • Dak Prescott, Cowboys (vet.) – $19,730,000
  • Gardner Minshew, Eagles (vet.) – $2,540,000
  • Sam Howell, Commanders (2022/5) – $795,400

Nem voltam könnyű helyzetben, hiszen két valid opciót is kínált a csoport az irányítóposzt megoldására. Ráadásul mindkét lehetőség teljesen más fizetést vonzott volna magával. Végül azonban meg tudtam oldani, hogy mind Dak Prescott, mind Minshew Mágia keretbe tudjon kerülni. Viccen kívül nem volt sokáig kérdés, hogy ki legyen az irányító. Prescott bár meg van fizetve, a 2022-es cap hitje egyáltalán nem vészes. Persze Jalen Hurts sokkal olcsóbb lenne, a szememben durva minőségbeli romlást is hozott volna. Továbbá nem kellett centiznem sem a cappel a végére és ha Hurts mellett döntök, le kellett volna mondanom egy playmaker cornerről a 2020-as classból. Prescott mögé így a veteránnak minősülő (hiszen ugyan 2019-ben draftolták, de nem az Eagles) Minshew került, harmadik számú opciónak meg jött Howell. Ha Dak megsérülne, Minshew lenne a kezdő 1-2. downon és ha 3&20+ szituációba kerülnénk, jöhet fel az ágyúkarú újonc.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!