Connect with us

Hír

Watson újabb két pert kap a nyakába

Deshaun Watson és a Browns, illetve sok futballszurkoló már nagyon várja, hogy az NFL döntést hozzon az irányító eltiltásával kapcsolatban. Azonban a helyzet még mindig bonyolódik. Múlt héten Watson megkapta a 23. és a 24. pert is a nyakába, a héten pedig érkezik újabb kettő, azaz a 25. és a 26. is. A hírt a nők ügyvédje, Tony Buzbee is megerősítette.

Watson állítólag egy 17 hónapos periódus alatt legalább 66 nőhöz ment el masszázsra, úgyhogy az sem elképzelhetetlen, hogy tovább fog nőni a szexuális zaklatásos perek száma. A két új felperes közül az egyik úgy került képbe, hogy az atlantai ügyvédje ajánlotta neki Buzbee-t, a másik pedig az HBO Real Sports műsorának (ahol több zaklatott nő is beszélt élményeiről) hatására vállalta be, hogy kiáll Watson ellen.

Az NFL helyzetét a folyamatos új perek nem könnyítik meg, így nehéz lesz megfelelő információkra alapuló döntést hozni a szezon kezdete előtt. A cél az lenne, hogy még az edzőtábor előtt meglegyen a döntés, ami minden bizonnyal valamekkora eltiltást von majd maga után, a kérdés igazából csak ennek hossza.

A folyamatos új vádak azonban akár azt is eredményezhetik, hogy Watsont az úgynevezett Commissioner’s Exempt Listre teszik, azaz megkapja a fizetését, de nem léphet pályára, amíg egyértelműbb döntést nem tud hozni a liga. Roger Goodell korábban elmondta, hogy nem tervezi ezt a módszert használni, azonban nem kizárt, hogy mégis ehhez kell folyamodnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!