Connect with us

Hír

A Browns is beszállt a Ndamukong Suh-ért folytatott versenybe

Egy hónapja még arról szóltak a hírek, hogy a szabadügynök Ndamukong Suh iránt a Raiders és a Vikings is érdeklődik, ráadásul a védő is nyitottnak tűnt, különösen a Las Vegasszal kapcsolatban. Azóta viszont nem történt semmilyen fejlemény egészen mostanáig, a USA Today viszont azt állítja, hogy a Browns is beszállt a játékba.

A Cleveland védelme nagyon jól néz ki, egyedül a védőfal tűnik foghíjasnak. Ugyan Suh már messze nem az az elit játékos, aki még a Lionsban volt, de 35 évesen még mindig képes jó játékra. A maga 191 meccses rutinjával óriási segítség lehetne a Browns védőfalában, pláne Taven Bryant és Jordan Elliott mellett, akiknek összesen van 21 kezdő meccs a lábukban.

Suh tavaly a védősnapek 63 százalékán volt a pályán, hat sacket, hét negatív yardos szerelést és 13 QB-hitet jegyzett. Még mindig lehet benne egy jó év, ráadásul ha a Browns leigazolja, akkor a gárda elmondhatja, hogy három legalább top 2-ben draftolt védője is van a rosteren. A belső védőfal pedig a legnagyobb hiányposztja jelenleg a Clevelandnek.

Ezt az igazolást egyébként pont vízionáltuk alábbi cikkünkben:

15 igazolás és csere, amit még látni szeretnénk a szezon előtt

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!