Connect with us

Hír

A Brownsnál gyerekesnek és éretlennek tartották Mayfieldet

Már márciusban írt arról az ESPN insidere, Chris Mortensen, hogy a Brownsnál “egy felnőttet szeretnének irányítónak” (hogy ez Watsonnal mennyire sikerült, az jogos kérdés), és mivel Baker Mayfield már nem a csapat tagja, újra elkezdtek ilyen infók szivárogni a csapattól. Most Jason Lloyd (The Athletic) írt arról, hogy a Brownsnál gyerekesnek és éretlennek látták az irányítót. Emellett a viselkedése a csapattársakat is bosszantotta és megosztotta az öltözőt.

Lloyd azt is hozzáteszi, hogy nehéz volt edzeni Mayfieldet. Pedig jól indult a kapcsolata a főedző Kevin Stefanskival, de ahogy sokakkal másokkal, úgy vele is megromlott a viszony, a szezon végére az irányító sem bízott az edzőben és az edző sem bízott az irányítóban.

És hát emlékezhetünk arra is, hogy Odell Beckham is elsősorban Mayfield miatt akart távozni, vagy legalábbis az elkapó édesapja olyan videót posztolt, amiben Mayfieldet emeli ki bűnbaknak.

Persze a Browns is ludas a történetben, hiszen időnként úgy tűnt, hogy ők sem tisztelik és ők sem bíznak eléggé Mayfieldben, a tavalyi sérülését sem kezelték jól, és az sem segített, hogy három év alatt négy főedzővel és támadókoordinátorral kellett kezdenie karrierjét az irányítónak.

Mindenesetre egész pikánsnak ígérkezik az első heti Browns vs. Panthers összecsapás.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2022-07-11 18:52
tmbb
tmbb
2022-07-11 13:15

hogy őszinte legyek undorító amit a barnák csinálnak!

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2022-07-11 12:38

Kicsit off, de magyarázzatok el ezt nekem mert közel évtizedes nfl szurkolói lét alatt se jöttem rá, hogy:
Van itt egy vérprofi liga, vérprofi csapatokkal (ok, néhányuk esetében ez eufemizmus, de most a nagy totált nézzük lszi.) akik tele vannak lével, mindenre van (több) ember, statisztika, megfigyelő elemző, tököm tudja. Kitúrnak egy srácot, hogy esetleg kéne. Ilyenkor mindent is megnéznek, elemzik, interjúztatják, magánkopót állítanak rá, stb. Nem igaz hogy nem derül ki a defekt.
a; úgy gondolják, hogy ok, ez még elfér?
b; nem annyira ok, de majd mi megoldjuk
c; valaki nagyember annyira beleszeret, hogy semmi nem számít és pont leszarja, hogy a kis kollégák mit kárognak?

És itt nem csak az ilyen esetekre gondolok, mint itt a cikkben, de azért elég sok a bust vagy a kevésbé bevált játékos, holott elvileg minden adott ahhoz hogy a lehető legmegalapozottabb döntést hozzák meg.

d zoli
d zoli
Reply to  Tuskó Hopkins
2022-07-11 16:10

Arra tippelek, hogy 4 fő oka van:
1 nem lehet mindent kitúrni. Azt se, hogy mennyire bolond, gyilkos stb.
2 nem lehet mindig tudni, hogy mi lesz belőle ha megcsapja a hírnév és a nagylóvé.
3 fejlődési ívet is prognosztizálnak értékeléskor. Az meg sok helyen mellé mehet
4 és ez talán a legfontosabb. Ezek autokratikus szervezetek. Ha jön a tulaj, gm vagy bárki magas polcon. És aszondja, hogy minden red flag ellenére ez az ember kell, akkor kihúzzák. Szerencsés esetben csak reachelnek néha. Máskor meg jön a teljes baromság mint pl Ditka draftja a minden cetlit egy futóra. Aztán az összes átmenet Raiders 3 első körösétől Belichick nkeal Harryén át Ryan leafing minden.

Kopi3.14
Kopi3.14
2022-07-11 10:59

Amikor kell nekik Foci Jani, s nem tanulnak belöle.

Zoard
Zoard
2022-07-11 09:49

Mer’ a Vaccon az aztán felnőtt felelősséggel viselkedő embör.
Ez sajnos olyan barnás dumálkodás és bénázás szagú.

d zoli
d zoli
Reply to  Zoard
2022-07-11 10:08

Mondjuk van olyan jó nézettségű talkshows ember aki kb 4 éve mondja el, hogy Bakernek az a hibája, hogy éretlen.
Ilyenkor föl hozza a pöcsmarkolást, rendőr elől menekülést stb stb.

Amikor a Brownsból kijön egy ilyen hír, az egy négy éves jól beágyazott toposzra ül rá. Gyakorlatilag csak egy kávét kell kérniük, mert este Collin újra felrakja a lemezt és a Browns helyett magyarázza el ezt a hallgatóknak. És Baker sokat tett azért, hogy ide jusson. Amikor a sajttájon küld el szurkolókat a picsába, akkor lehet tudni, hogy ő itt nem maradhat. Persze mindig lehet mentegeti, idegbe vót Mónika. Idegállapotba! Nade amikor hetekkel később lenyugodva talkshowzik és a papíron 18 millió dollárt keres celeb a kanapén hempergő kutyája mellől benyögi, hogy szívesen bemenne a fújoló szurkoló irodájába, megállna az asztala mellett és azt kiabálná, hogy “ez a srác szar”, az kurvanagy gáz. Szerintem egy milliárdos business arca nem lehet ennyire fogalmatlan arról, hogy kicsoda ő és mi a melója.

d zoli
d zoli
2022-07-11 09:54

Browns bazmeg… Évekig tankolnak. Erre elviszi a balhés srácot, aki gyúrótól az edzőn át a szurkolóig mindenkit elküld a picsába. Majd eladják a jövőjüket a bűnözőért, mert mert… Mert ők a Browns. Taps. Taps.

Szép 10 év Mr Haslam. Congrats!

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
2022-07-11 17:48

De mijen unalmas lenne az élet ijen döntések nélkül…

Staten Island
Staten Island
2022-07-11 09:46

Persze a Browns is ludas a történetben

Már az egyetem alatt lehetett ismerni Baker karakterét, kifejezetten öntörvényű, az ellenfelet provokáló, trash talk játékosnak tartották ezzel a red flaggel. A Browns ezzel a csomaggal vállalta be, aztán a pénztártól való távozás után panaszkodnak.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x