Connect with us

Hír

A Brownsnál gyerekesnek és éretlennek tartották Mayfieldet

Már márciusban írt arról az ESPN insidere, Chris Mortensen, hogy a Brownsnál “egy felnőttet szeretnének irányítónak” (hogy ez Watsonnal mennyire sikerült, az jogos kérdés), és mivel Baker Mayfield már nem a csapat tagja, újra elkezdtek ilyen infók szivárogni a csapattól. Most Jason Lloyd (The Athletic) írt arról, hogy a Brownsnál gyerekesnek és éretlennek látták az irányítót. Emellett a viselkedése a csapattársakat is bosszantotta és megosztotta az öltözőt.

Lloyd azt is hozzáteszi, hogy nehéz volt edzeni Mayfieldet. Pedig jól indult a kapcsolata a főedző Kevin Stefanskival, de ahogy sokakkal másokkal, úgy vele is megromlott a viszony, a szezon végére az irányító sem bízott az edzőben és az edző sem bízott az irányítóban.

És hát emlékezhetünk arra is, hogy Odell Beckham is elsősorban Mayfield miatt akart távozni, vagy legalábbis az elkapó édesapja olyan videót posztolt, amiben Mayfieldet emeli ki bűnbaknak.

Persze a Browns is ludas a történetben, hiszen időnként úgy tűnt, hogy ők sem tisztelik és ők sem bíznak eléggé Mayfieldben, a tavalyi sérülését sem kezelték jól, és az sem segített, hogy három év alatt négy főedzővel és támadókoordinátorral kellett kezdenie karrierjét az irányítónak.

Mindenesetre egész pikánsnak ígérkezik az első heti Browns vs. Panthers összecsapás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!