Connect with us

Hír

A Chiefs leigazolta Carlos Dunlapet, a Jets pedig Kwon Alexandert

Két veterán védő is csapatot talált magának csütörtökön. A pass rusher Curlos Dunlap a Chiefshez igazolt egy évre 8 millió dollárért, míg Kwon Alexander szintén egy évre a Jets játékosa lett (a szerződés további részletei nem ismertek).

A 33 éves Dunlap a Bengals 2. köröse volt 2010-ben és egészen a 2020-as idényig a Cincinnatit erősítette. A legjobb szezonjaiban elit játékra volt képes, 2013 és 2017 között 70+ nyomásgenerálást átlagolt, miközben futás ellen is kiváló volt. A tavalyi évet a Seahawksban töltötte, ahol mindössze 309 pass rush snapen 35 nyomást és 10 sacket jegyzett. Ugyan nem hosszú távú megoldás, de könnyen a csapat legjobb edge rushere lehet idén (a két legnagyobb ellenfele a poszton Frank Clark és az első körös újonc George Karlaftis).

Ami Alexandert illeti: 2015-ben a Bucs 4. körös pickje volt. Soha nem volt kiemelkedő játékos, viszont cserébe látványosan játszott – így történhetett meg, hogy a minden téren átlag alatti, sérülékeny playmaker 2019-ben kapott egy 4 éves, 54 millió dolláros szerződést a 49erstől. Ugyanakkor mindössze másfél évig húzta a csapatban, majd Kiko Alonsóért és egy ötödik körös pickért cserébe megszerezte a Saints 2020-ban. Tavaly 17 nyomásgyakorlás, négy sack és 47 tackle került a neve mellé, túl sokat nem lehet tőle várni, de a rotációban hasznos lehet a 28 éves védő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!