Connect with us

Hír

A Chiefsnél frusztráltak amiatt, hogy Orlando Brown nem írt alá időben

A Chiefs nagyon szeretett volna hosszabbítani a left tackle Orlando Brownnal a július 15-i határidő előtt, de végül nem sikerült tető alá hozni az üzletet. Pete Grathoff, a Kansas City Star újságírója szerint emiatt nagyon frusztráltak és csalódottak a csapatnál.

“Nagyon kedvelik Orlando Brownt, imádják, hogy a csapat része, de egyszerűen túl sok pénzt akart. A Chiefs szeretne stabilitást LT-poszton, ugyanakkor nem akartak top fizetést adni egy olyan játékosnak, aki szerintük nincs a legjobbak között a posztján”

– mondta Grathoff.

A Chiefs tavaly egy első körös picket adott Brownért, ami miatt extrém jó pozícióban volt a left tackle. Ezt a Chiefsnél is tudták, ajánlottak is egy 6 éves, 139 millió dolláros szerződést neki (23,16 millió dollár/év), ugyanakkor annyira kevés volt benne a biztonsági garancia, hogy a játékos nem fogadta el az ajánlatot.

Adam Schefter információi szerint bár az aláírási bónusz jó vaskos volt (30,25 millió dollár), de a szerződés első öt éve csak 95 milliót fizetett volna Brownnal (Mike Garafolo szerint csak 91 milliót). Vagyis az utolsó évében 44 millió dolláros gázsija lett volna, amit nyilván soha nem kap meg, mindössze azért csapták hozzá, hogy felvigye a teljes szerződés átlagát. Így a 23,16 millió/év valójában csak évi 19 millió dollár volt és ugyan a jövő évi fizetését is garantálta volna a Chiefs, Brown ennél többet szeretett volna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!