Connect with us

Hír

A Lions még a szezon előtt hosszabbítana TJ Hockensonnal

A Lions tavasszal lehívta TJ Hockenson ötödik éves opcióját, így a tight endet a 2024-es idény végéig köti szerződés a Detroithoz. A csapat viszont már most szeretné letudni a kötelező köröket és Jeremy Fowler információi szerint még a szezon előtt hosszabbítana a kiváló támadóval.

Az 1/8-as Hockenson eddigi karrierje során a lehetséges 49-ből 40 meccsen lépett pályára, ezeken 160 elkapásból 1673 yardot és 12 TD-t jegyzett. Egészségesen egy remek játékos, de az igazi áttörés egyelőre hiányzik, még nem szolgálta meg teljesen a magas kiválasztását. A potenciálja viszont tényleg az egekben és mivel David Njoku közel 13 millió dolláros fizetést kapott, illetve jövőre Dalton Schultz és Mike Gesicki is alighanem új szerződést fog kapni, egyáltalán nem hátrány, ha még a piac berobbanása előtt megszületik a megállapodás.

Hockenson idén 6,5 milliót keresne, míg jövőre 9,4 millió dollárt vihet haza. Egy 4 éves, 64 millió dolláros rekordhosszabbítással is kevesebbet átlagolna a teljes szerződést figyelembe véve, mint Njoku.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!