Connect with us

Hír

A Raiders kaszálta a legtöbbet jegybevételekből, a Lions a legkevesebbet

A Raidersnél bejött a város- és stadionváltás, a jegybevételek drasztikus növelését tekintve legalábbis mindenképp. Tavaly ugyanis a Las Vegas-i csapat könyvelte el a legtöbb jegybevételt az összes franchise közül, szám szerint $119 milliót – írja a Sportico.com.

Annak ellenére szerezte a legtöbb jegybevételt a Raiders, hogy mindössze a 25. legtöbb jegyet adta el. Ez természetesen úgy lehetséges, hogy nagyon magasak volt a jegyárak a liga harmadik legkisebb stadionjában, konkrétan a legdrágábbak, így pedig az alacsonyabb nézőszám ellenére is nyerni tudták a jegybevétel-versenyt.

A második helyre a San Francisco 49ers került $117 millióval. Ennek két oka volt: egyrészt megnövelték a bérletek árát, másrészt a jegyárakba bevonták a nem-alkoholos és nem-prémium fogyasztást is, tehát gyakorlatilag ingyen ihattak kólát a szurkolók a stadionban.

A 3-6. helyre a Patriots, a Rams, a Giants és a Cowboys került, a top6-ból egyedül a New York-iak nem jutottak rájátszásba. A Cowboys adta el egyébként a legtöbb jegyet, de az alacsony árak miatt csak a hatodik helyre fértek fel bevétel szempontból.

A lista másik végén bevétel szempontból a Lions szerepel mindössze $51 millióval, majd a Washington, a Jaguars, a Bengals és a Cardinals következik. A Commanders adta el egyébként a legkevesebb jegyet az egész ligában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!