Connect with us

Hír

A Seahawks elgondolkodott Jimmy Garoppolo megszerzésén

A Seahawks akár érdeklődött Baker Mayfield iránt, akár nem, a korábbi 1/1-es a Panthersben kötött ki nevetségesen alacsony ellenértékért és fizetéssel. Így Seattle-ben továbbra is Drew Lock és Geno Smith küzd a kezdő pozícióért, ami nem túl bíztató, Jeremy Fowler pedig arról számolt be, hogy a csapatnál átbeszélték, hogy cseréljenek-e a 49ersszel Jimmy Garoppolóért.

Természetesen ez önmagában nem jelent sokat – tavaly a Bears is bepróbálkozott a Lionsnál Matt Staffordért, és ugyan kvázi esélytelen volt a csoporton belüli QB-csere, de egy telefon nem került semmibe. Feltehetően a 49ers sem szívesen cserélné el Garoppolót a Seahawkshoz, pláne hogy az irányító kivágásával is spórolna 25 millió dollárt, így a Brownsszal ellentétben még csak rá sincs rászorulva a csoportriválisra. Tovább nehezíti a csere létrejöttét, hogy szinte kizárt, hogy a San Francisco átvállaljon bármekkora összeget is Garoppolo fizetéséből, így a veterán QB-nak elég komoly engedményt kellene adnia ahhoz, hogy a Seahawks akárcsak egy 2024-es kondíciós ötödik körös picket adjon érte.

Mindezen akadályok ellenére azonban nem teljesen kizárt a csere. Garoppolónál nagyobb sztárokat is cseréltek már el csoporton belül, elég csak például Drew Bledsoe-ra gondolni, akit egy évvel a 10 éves, 103 millió dolláros rekordszerződése után cserélt el a Patriots a Billshez, ráadásul egy első körös pickért cserébe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!