Connect with us

Hír

BREAKING: Kyler Murray hatalmas szerződést kapott!

Az Arizona Cardinals és Kyler Murray megegyeztek egy öt évre 230,5 millió dollárról szóló szerződéshosszabbításban, amivel az irányító 2028-ig kötelezte el magát a csapat mellett. Adam Schefter információi szerint ebből $160 millió valamilyen formában garantált. Ez éves átlagban ($46,1 millió) és garantált tartalomban is a második legtöbb valaha az NFL-ben, előbbi Aaron Rodgers, utóbbi Deshaun Watson mögött.

A szerződéséből fennmaradó két évvel együtt egyébként így évi átlag $37,95 milliót fog keresni a következő hét szezonban, amivel már nincs benne a három legjobban kereső irányítóban – és egy éven belül Lamar Jackson, Joe Burrow és Justin Herbert is meg fogja előzni minden bizonnyal.

A 24 éves játékos kétszer fél szezonra játszott már MVP-formában, tehát megmutatta, hogy mi lakozik benne, a legjobb játéka alapján megérdemli a nagy pénzt. Azonban teljes idényen keresztül nem tudta még fenntartani ezt a formát, így egyértelműen akad még kérdőjel a neve mellett, így pedig a hosszabbítás mellett is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!