Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players 2022 – NFC North

Az elmúlt években eléggé meggyengült az NFC North, a Breakout players sorozatunk következő állomása. Kellenek is berobbanó játékosok, ha komolyabb célokról álmodoznak a csapatok.

Chicago Bears

Ki lehet breakout játékos?

A Bearst nagyon szétkapta az új menedzsment, tényleg nulláról akarják újjáépíteni a franchise-t. Emiatt nem nagyon maradt olyan játékos, aki nem újonc és jó szívvel rá lehet mondani, hogy idén nagyot villanhat. A legnagyobb esélye talán Cole Kmetnek van, akinek konkurencia hiányában szinte bérelt helye van a kezdőben és nem véletlenül volt 2020-ban második körös.

Breakout players 2022

A nagy probléma vele az, hogy az elmúlt két évben csak minimálisat fejlődött a játéka elkapóként és blokkolóként is. Persze mentségére legyen mondva, hogy Matt Nagyék nem nagyon segítettek neki (vagy bárkinek az offense-ből), ellenben idén az a Luke Getsy lesz a támadókoordinátora, aki Robert Tonyanból kihozott egy 668 yardos és 12 TD-s idényt 2020-ban. Persze ehhez kellett egy Aaron Rodgers is, de látva azt, hogy Getsy képes volt olyan játékokat felrajzolni passzjátékért felelős koordinátorként, ami egy noname tight endet folyamatosan üresre játszott, csodára lehet képes egy Kmet szintű tehetséggel, aki már tavaly is 612 yardot jegyzett – igaz, TD nélkül.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!