Connect with us

Hír

Darren Waller és Denzel Perryman is új szerződést szeretne

A Las Vegas Raiders volt az első csapat a tegnapi nappal, amelynél a veteránok is megérkeztek az edzőtáborba. Ennek kapcsán Ian Rapoport arról számolt be arról, hogy két nagyobb nevű játékos is fizetésemelést szeretne: a tight end Darren Waller és a linebacker Denzel Perryman.

Waller esetében már bőven kijárna egy ilyen fizetésemelés, hiszen 2019-ben írt alá négy évre $29,8 millióért, ami már akkor is kevésnek tűnt, most meg pláne. A liga egyik legjobb tight endje, az utóbbi három év alatt csak Travis Kelce előzte meg elkapásokban és yardokban, igazi matchup probléma és Derek Carr egyik kedvenc fegyvere – kérdés, hogy Davante Adams érkezésével mennyire szorul háttérbe.

Perryman tavaly érkezett a csapathoz és nagyon jó szezont hozott le, főleg futás ellen a 154 tackle-jével. Ő is szerződése utolsó évébe lép (két évre írt alá tavaly), idén mindössze $1,7 milliót keresne.

Mindketten ott vannak egyébként a Raiders edzőtáborában, tehát holdoutról nincs szó, bár az új szabályok értelmében ez gyakorlatilag el lett lehetetlenítve. Hold inről lehetne szó, amennyiben nem vennének részt az edzéseken, csak ott lennének a táborban – egyelőre nem tudni, hogy bármelyikük tervez-e ilyet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!