Connect with us

Hír

Egyes hírek szerint a Seahawks soha nem érdeklődött igazán Baker Mayfield iránt

Úgy néz ki, hogy a Panthers marad az egyetlen opció Baker Mayfield és a Browns számára, Ian Rapoport információi szerint ugyanis a Seahawks soha nem érdeklődött igazán a korábbi 1/1-es irányító iránt. Amennyiben ez tényleg így van, úgy a rajongók lélekben kezdhetnek készülni, hogy a csapat kezdő irányítója a Drew Lock-Geno Smith duó egyike lesz.

Érdekes ez a riport Rapoporttól, ugyanis korábban arról lehetett hallani, hogy a Seahawks már prospectként is nagyon szerette Mayfieldet, illetve egyes pletykák alapján még Russell Wilsont is odaadták volna a Brownsnak az 1/1-es pickért. Persze ez a szimpátia még mindig jelen lehet Seattle-ben, de ahhoz nem elég, hogy pickekben, illetve a 18 millió dolláros fizetés legalább egy részének átvállalásában manifesztálódjon.

Mindezzel ellentmondóan Josina Anderson információi szerint nem igazak Rapoport állításai, ő úgy tudja, hogy a Seahawks továbbra is érdeklődik Mayfield iránt. Szerinte a csapat azért szivárogtatta ki ezt az infót, hogy jobb színben tűnjön fel, ha esetleg mégsem sikerül megszerezni a QB-t. Mindenesetre ha a Seahawks érdeklődik, akkor biztosan jobban leplezi ezt, mint a Panthers.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!