Connect with us

Hír

Favre szerint Adamsnek jobban fog hiányozni Rodgers, mint fordítva

Aaron Rodgers és Davante Adams egy megállíthatatlan párost alkotott Green Bayben: az utóbbi két évben Rodgers kétszer lett MVP, Adams pedig 2927 yardot és 29 TD-t szerezve kétszer lett első csapatos All-Pro. Idén azonban nem számíthatnak egymás játékára, Rodgers maradt a Packersben, míg Adams a Raidershöz távozott. De vajon kinek fog jobban hiányozni a másik? Brett Favre erről mondta el a véleményét a TMZ Sportsnak.

“Egyáltalán nem Davante iránti tiszteletlenségből mondom ezt. Úgy gondolom, hogy Davante jobb irányítóvá fogja tenni Derek Carrt és idővel egy dinamikus duót fognak alkotni. De lesz ez olyan duó, mint amit Aaron és Davante alkotott? Az idő majd megmondja. Derek Carr egy nagyon jó irányító, de nincs Aaron ligájában jelenleg. Lehet, hogy sosem lesz, és ezt sem tiszteletlenségből, de szerintem Davante nagy hálával tartozik Aaronnak és a Packersnek, hogy draftolták. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne kiváló játékos, mert egy lenyűgöző játékos és ezt látni fogjuk Las Vegasban. De nehéz fokozatot váltani, főleg ha olyan irányítótól érkezel, mint Aaron Rodgers. Sokkolna, ha ugyanolyan jó éve lenne idén, mint tavaly. Ez nem azt jelenti, hogy nem képes rá, de meglepne.”

Az érem másik oldalára is válaszolt Favre, tehát hogy Rodgersnek és a Packersnek mennyire fog hiányozni Adams, mennyire sikerült őt helyettesíteni a Sammy Watkins, Christian Watson, Romeo Doubs trióval.

“Rendben lesznek. Nehéz helyettesíteni egy olyan kiváló játékost, mint Davante Adams. Nehéz helyettesíteni Aaron Rodgerst is. Ilyen játékosokat egyszerűen nem lehet. Beraksz helyette valakit és reméled, hogy a többiek kisegítenek, amíg az adott ember felveszi a fonalat és megtalálja a saját útját. Aaron egyszerűen túl jó. Tom Brady is vágott neki úgy szezonoknak, hogy szisztematikusan szétszedte az ellenfeleket bárkivel. Nem számított. És ez lesz a helyzet Aaronnal is.

Meglátjuk, mi sül ki a dologból, mindenesetre a szezon egyik legérdekesebb kérdése lesz ez, az biztos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!