Connect with us

Hír

Hogy keresheti vissza Baker Mayfield a pénzét?

A Panthers csak úgy volt hajlandó cserélni Baker Mayfieldért, hogy az irányító 18,8 milliós fizetésének több mint felét a Browns állja, a maradékból pedig 3,5 millióról lemond az irányító. Ez utóbbit ugyanakkor ösztönzők formájában visszakereseti, írja Field Yates.

Tegyük hozzá, hogy ez nem lesz egyszerű. Egyrészt az irányítónak legalább a snapek 75 százalékában a pályán kell lennie – ez az alap, és még pénzt sem kap érte. Ha ez megvan és csapat legalább 10 meccset nyer, akkor Mayfield kap 250 ezer dollárt. Amennyiben a Panthers támadósora top 5-ös az NFC-ben vagy top 10-es az egész ligában yardokban / szerzett pontokban, az további 300-300 ezer dollárt ér. Emellett ha Mayfield passzpontossága (minimum 224 passzkísérlet után) top 5-ös az NFC-ben vagy top 10-es a ligában, akkor 300 ezerrel lesz gazdagabb, míg a Pro Bowlba kerülés 500 ezer dollárt ér.

A rájátszásra is maradnak ösztönzők. Ehhez legalább a PO-snapek 50 százalékán pályán kell lennie, illetve nyerni a divíziós körben (500 ezer dollár), az NFC-döntőben (600 ezer dollár) és a Super Bowlban (750 ezer dollár). Magyarán: ha Baker Mayfield kezdő lesz, pontosan passzol, bejut a Pro Bowlba, a Panthers offense minimum top 10-es lesz, miközben nyer legalább 10 meccset az alapszakaszban, majd megnyeri a bajnokságot, akkor visszakapja a 3,5 millió dollárját. Sima liba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!