Connect with us

Hír

Josh Rosent leigazolta a Browns!

A Browns nagy erőkkel készül Deshaun Watson eltiltására és próbálja bebiztosítani magát irányítókból. A csereposzt egyértelműen Jacoby Brissetté, viszont rajta kívül csak Josh Dobbs van a rosteren, így elfér az erősítés, a csapat pedig úgy ítélte meg, hogy erre a célra Josh Rosen a megfelelő személy, írja több forrás.

Rosent 1/10-re választotta ki a Cardinals még 2018-ban, majd 13 meccsen kezdett is újoncként a később 1/1-es csapatban. Kyler Murray érkezése miatt azonban egy második kör végi pickért elcserélték Miamiba, ahol csak három meccsen volt kezdő és Ryan Fitzpatrick kiszorította. Ezt követően a Buccaneers gyakorlócsapatába szerződött, majd a 49ers felhívta az aktív keretbe, de nem lépett pályára, tavaly pedig a Falcons játékosa volt. Pályára is lépett, de 11 passzkísérletéből csak kettő volt jó 19 yardért és két INT-ért – túlzás lenne azt állítani, hogy megnyugodhatnak a Browns szurkolói.

Az mindenesetre érdekes egybeesés, hogy épp aznap szerződött a Brownshoz, amikor a helyére draftolt Kyler Murray hatalmas szerződést írt alá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!