Connect with us

Hír

Justyn Ross lábát már megint műteni kellett

Nincs szerencséje Justyn Rossnak. A korábban első körbe várt elkapó különböző sérülések miatt idén draftolatlan lett, és bár a Chiefs adott neki egy esélyt, de a támadó még novemberben megsérült lábát másodjára is meg kellett műteni, így PUP-on kezdi meg az edzőtábort.

Justyn Ross máris lenyűgözte Patrick Mahomest

Ross 2019-ben első körös elkapó lett volna, ugyanis freshmanként 1000 yardot és kilenc TD-t szerzett 46 elkapásból, illetve volt hat elkapása, 153 yardja és egy TD-je az Alabma elleni egyetemi döntőn.  A szabályok viszont nem engedélyezik, hogy freshmanek jelentkezzenek a draftra, így folytatnia kellett az egyetemi pályafutását, ami katasztrófa lett a számára. 2019-ben visszaesett a teljesítménye, majd a 2020-as szezon előtt kiderült, hogy egy súlyos veleszületett gerinc- és nyaksérülése van, amit meg kellett műteni és az egész szezont ki kellett hagynia

Tavaly csak 514 yardot és három TD-t szerzett 46 elkapásból, így nem kelt el az idei drafton. Az edzéseken viszont mutatott szép dolgokat, elég nagy volt körülötte a felhajtás, de a teste megint akadályt görgetett az útjába.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!