Connect with us

Hír

Kyler Murray még a baseballról is kénytelen lemondani

Kyler Murraynek nem csak kötelező házit írt elő a Cardinals az új, évi 46 millió dolláros szerződésében, de egyéb komoly kitételek is szerepelnek benne. Egyrészt a következő években összesen több mint 9 millió dollárt kereshet azzal, ha megjelenik a holtszezonbeli edzéseken (a legtöbb játékos általában csak pár százezer dollárt kereshet így), másrészt effektíve még csak gondolnia sem szabad a baseballra.

Murray nem ér 46 milliót és a Cardinals nem is ad neki ennyit – a Kyler Murray szerződés

Murray összesen 265 millió dollárt kereshet 2028 végéig, és ebből ugyan csak 103,3 millió dollár teljesen garantált, de a valóságban inkább 200+ millió dollárt vihet majd haza 2027-ig. Ez rengeteg pénz, amit nem csak azzal bukhat el, ha nem videózik heti rendszerességgel, de akkor is, ha részt vesz bármilyen szervezett baseball eseményen. Hobbiból persze dobálhat, de egyetlen liga egyetlen csapatának egyetlen eseményén sem vehet részt (többek között nem mehet próbajátékra, nem edzhet és természetesen nem is játszhat).

Tekintve, hogy már a draftolásakor is kérdéses volt, hogy mennyire szereti a focit és nem választja-e inkább a baseballt (a 2018-as MLB drafton az 1/9-es picket áldozták rá), ez nem meglepő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!