Connect with us

Hír

Leonard Fournette súlyfeleslege miatt bosszankodnak a Buccaneers edzői

A Buccaneers idén hosszabbított Leonard Fournette-tel három évre $21 millióért, azonban jelenleg nem túl boldogok az edzők a running back kapcsán. Fournette ugyanis komoly súlyfelesleggel rendelkezik a Tampa Bay Times újságírója, Rick Stroud elmondása alapján.

“Amikor legutóbb láttuk Leonard Fournette-et, akkor egy fánkra volt a 118 kilótól. Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki minden snapen fent tud lenni a pályán. Az edzők pedig nem voltak boldogok, és akkor még szépen fogalmaztam.”

A futót 103 kilóval jegyzik a csapat hivatalos oldalán, tehát nagyjából 15 kilót hízhatott, ha igaz Stroud állítása. Fournette nem vett részt az önkéntes edzéseken, majd a kötelező minitáborba érkezett meg elhízva, az edzők és a vezetők pedig érthető módon bosszankodnak emiatt, miután idén kötelezték el magukat a futó mellett három évre (gyakorlatilag inkább kettőre) a két darab egyéves szerződést követően.

A Buccaneers a harmadik körben draftolta Rachaad White-ot egyébként, így ha nem rendeződik Fournette súlyproblémája, akkor akár ő is átveheti a helyét – a korábbi harmadik körös Ke’Shawn Vaughn eddig nem sok jót mutatott, Gio Bernardról vagy Kenjon Barnerről pedig tudjuk, hogy nem képesek nagyobb szerepet ellátni egy offense-ben.

Persze Fournette-nek van még ideje összekapni magát, egy hét múlva kezdődik a csapat edzőtábora, és a minitábor sem tegnap volt – kíváncsian várjuk, mi lesz a helyzet a training camp során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!