Connect with us

Hír

Matt Stafford: Összehasonlíthatatlanul jobban értem a rendszert most, mint tavaly

A Rams megütötte a főnyereményt Matt Stafforddal: a veterán irányítóval a csapat rögtön a megszerzése évében bajnoki címet szerzett tavaly. Néhány tényleg nagyon homály meccset leszámítva a QB parádésan teljesített, különösen a rájátszásban volt parádés, de szerinte idén ennél is jobb lehet.

“Belegondolva abba, hogy mennyire értettem és ismertem a rendszert tavaly, most összehasonlíthatatlanul jobb a helyzet. Emiatt magabiztos vagyok abban, hogy képesek leszünk az előző szezonban nyújtott teljesítményünket túlszárnyalni

– nyilatkozta Stafford a csapat weboldalának.

Ugyan 20 INT-vel a Lions korábbi 1/1-ese adta el a legtöbb labdát 2022-ben, de ezzel együtt ő lett az első irányító az NFL történetében, aki egy szezonon belül legalább 6000 yardot és 50 TD-t passzolt úgy, hogy a bajnokságot is megnyerte (ráadásul a PFF értékelése szerint senki nem volt jobb nála a negyedik negyedben). A  pozitív játékokkal tehát nincs baj, de amennyiben a rendszer jobb ismeretével sikerül a turnoverekből lefaragnia idén, úgy tényleg minden adott lesz a Ramsnek a címvédésre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!