Connect with us

Hír

Megcserélte a két kezdő OT-jét a Jets, a súlyproblémákkal küzdő Mekhi Becton RT lesz

A 201 centis és 167 kilós Mekhi Becton két éve zseniálisan kezdett újoncként a left tackle poszton, azonban a második évében megsérült, ráadásul nagyon komoly súlyproblémái is voltak (181 kilósan is mérlegelt). Sokak már amiatt aggódtak, hogy derékba tör a 2020-as 1/11-es játékos karrierje, ami ha nem is történt meg, de intő jel, hogy átkerült a Jets támadófalának jobb oldalára, míg a baloldalon George Fant fog kezdeni.

A főedző Robert Saleh a sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy nincs verseny a poszton, Fant és Becton az egyértelmű kezdők. Előbbi esetében ez nem volt meglepő, ugyanis karrierje során először jól játszott: mindössze egy sacket és 18 nyomást engedett a szezonban Becton helyén. Ennek ellenére azt várták a szakértők, hogy a korábbi első körös OT egészségesen visszakapja a pozícióját és Fant a jobb oldalon élheti tovább a virágzását.

Alapvetően tehát nem optimális a helyzet, de Saleh azért leszögezte, hogy a megfelelő játék esetén Becton visszatérhet a fal bal oldalára. Amennyiben ez bekövetkezik, akkor elég jól nézne ki a csapat támadófala az idén igazolt Laken Tomlinsonnal, a tavalyi első körös Alijah Vera-Tuckerrel és a Connor McGovernnel a fal belsejében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!